Innovate fungeert als data Coach

Wat doet een Data coach?

Helpen, begeleiden en optimaliseren van de steeds groter wordende data stroom en data opslag. We zien door de bomen het bos niet meer, de veranderingen gaan zo snel dat ze bijna niet meer bij te houden zijn. Terwijl dit wel moet, klanten, afnemers, leveranciers, banken accountants, stappen steeds meer af van de oude regulieren manieren van aanleveren of vragen om gegevens. Facturen zijn digitaal. Dit vraagt om een andere proces gang van een factuur in het bedrijf, blijft de factuur digitaal, of wordt deze gewoon geprint en volgt deze dan de al oude weg in het bedrijfsproces? Of kan het slimmer en efficiënter?

Is onze klant data nog actueel? Meestal niet, de contact personen in een mobiele telefoon of smart Phone zijn het zeker niet, het is lastig en tijdrovend om alle data op-to-date te houden. Hoe kan dit handiger?

In onze maandelijkse rapporten zijn we achteraf dat de vorige maand niet erg goed is gegaan. Kunnen we dit niet eerder signaleren? Kunnen we er dan niet voor zorgen dat we op een eerder moment al ingrijpen, de juiste dingen doen en vooral onze beschikbare tijd en energie in de goede zaken steken waardoor we misschien nog wel een beter resultaat kunnen boeken.

U kunt Innovate vragen om voor uw bedrijf een data scan aan te vragen.

De doelgroep is het MKB, waarbij het niet meer mogelijk is om voor de directeur eigenaar alles te overzien. De afhankelijkheid van personeel neemt toe, maar zijn die wel instaat om de technologische ontwikkelingen bij te benen. Gaat het wel efficiënt, of kan het beter?

Kies daarom voor een gratis Datascan.

Innovate IT Consultancy helpt u verder en optimaliseert de processen en geeft u een veilig gevoel dat u de controle over uw bedrijfsvoering houdt.